BragA Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Hej, Nie jestem pewien czy napewno w dobrym temacie pisze ale.. nie widzieliście przypadkiem do kupienia takiego albo podobnego shotguna do M4 ? ten na zdjęciu sprzedawany jest z M4 :( Link to post Share on other sites
Nath Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 (edited) Nie ma. Na zapytanie, czy będą sprzedawali same strzelby, G&P milczy jak grób niemowy. Zagadaj do Dread'a albo Mg_schutze, oni robią niezłe customy na zamówienie, może się podejmą wystrugania czegoś w podobie. Edited December 11, 2012 by Nath Link to post Share on other sites
BragA Posted December 11, 2012 Author Report Share Posted December 11, 2012 Nie ma. Na zapytanie, czy będą sprzedawali same strzelby, G&P milczy jak grób niemowy. Zagadaj do Dread'a albo Mg_schutze, oni robią niezłe customy na zamówienie, może się podejmą wystrugania czegoś w podobie. sam shotgun myślę że nie jest ciężko przerobić tak naprawdę z tego co wylookalem wystarczy odciąć chwyt pistoletowy, bardziej martwi mnie ta szyna i jak to dobrze zmontować... szkoda że G&P milczy.. :( Link to post Share on other sites
MatshallPL Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Można by coś takiego zrobić z agm 003, chwyt lub kolba w obydwu wersjach jest przykręcana 4 śrubkami. Po odkręceniu wygląda jak okaz na zdjęciu. wypada jeszcze troche skrócić przód, nic prostszego. Mały pręt łączący cylinder z pompką przyciąć o 5,2 cm. Metalową rure (prowadnice) przyciąć boshem i lufe zewnętrzną przyciąć, ale nie wiem czym ciąć abs. Na koniec jakoś to przytwierdzić do risu, ale na tym sie nie znam. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 No, AGM byłby do tego świetny. Tak jaj poprzednik napisał trzeba zdjąć kolbę/chwyt i jeszcze przydałoby się zdjąć atrapę chłodnicy z lufy (ta blacha z dziurkami) żeby wyglądało tak jak na obrazku powyżej. Link to post Share on other sites
Recommended Posts