Puloman Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Witam chodzi o że nim kupię broń i akcesoria chodzi mi o okulary lub gogle. Mam dosyć dużą wadę wzroku 3.5 jestem krótkowzroczny. I teraz naradza się problem że ja nic nie widzę bez okularów a 2 par na oczy nie nałożę (jeszcze w kinie da się wytrzymać bo siedzę a jak na lato biegam to mi już sama 1 para spada). Ma ktoś może jakieś rozwiązanie na to i czy są jakieś gogle lub ma ktoś może i podzielił by się opinią że te okulary da się tam zmieścić. Przypomina mi się, że gdy raz grałem w paintball'a miałem maskę (większą niż inni) i okulary mi się mieściły.Ale tam trzeba chronić całą twarz a mi chodzi tylko o oczy. Quote Link to post Share on other sites
KSW Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Podpinam sie pod pytanie, które gogle są w przystępnej cenie i odpowiednio chronią oczy ? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Witam chodzi o że nim kupię broń i akcesoria chodzi mi o okulary lub gogle. Mam dosyć dużą wadę wzroku 3.5 jestem krótkowzroczny. I teraz naradza się problem że ja nic nie widzę bez okularów a 2 par na oczy nie nałożę (jeszcze w kinie da się wytrzymać bo siedzę a jak na lato biegam to mi już sama 1 para spada). Ma ktoś może jakieś rozwiązanie na to i czy są jakieś gogle lub ma ktoś może i podzielił by się opinią że te okulary da się tam zmieścić. Przypomina mi się, że gdy raz grałem w paintball'a miałem maskę (większą niż inni) i okulary mi się mieściły.Ale tam trzeba chronić całą twarz a mi chodzi tylko o oczy. Była już mowa nie raz o takich goglach. Poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Soczewki kontaktowe. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 (...) Mam dosyć dużą wadę wzroku 3.5 jestem krótkowzroczny.(...) Duża wada :icon_question: To co jamam powiedzieć przy -5,75 :icon_question: Najlepsze rozwiązanie - ESS-y z wkładką korekcyjną. Quote Link to post Share on other sites
Samson83 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Sporo okularów ma opcję na wkładki korekcyjne. Pisz do sklepów z asg i męcz ich mailami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts