Kacik Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 (edited) http://www.ebay.com/...=item20cb9ee714 Może ktoś z Was więcej na temat tych spodni powiedzieć? To kontrakty? Lepiej FROGi czy normalne NYCO kontrakty? Edited December 18, 2012 by Kacik Quote Link to post Share on other sites
Krave Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 NyCo będzie bardziej przewiewne, ale mam też kontrakt FROGa i ogólnie nie narzekam ;) Quote Link to post Share on other sites
Kacik Posted December 18, 2012 Author Report Share Posted December 18, 2012 NyCo będzie bardziej przewiewne, ale mam też kontrakt FROGa i ogólnie nie narzekam :icon_wink: I dobrze widzę, że NYCO są droższe? I jak wypada FROG na tle podróbek, np. Helikona? Quote Link to post Share on other sites
Krave Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Raczej FROGi są droższe, zwłaszcza jak chcesz wersję w leśnym marpacie. Nie mam jak porównać do Helikona, ale mogę kilka rzeczy powiedzieć. Szycie jest przyzwoite, często stosowane wzmacnianie ( nie wiem jak to się nazywa, chyba rygiel ), jednak zauważyłem, że zaczynają mi odstawać w niektórych miejscach nitki. Wzór spodni standardowy. 2 kieszenie z przodu, 2 na dupie, 2 duże po bokach i 2 małe na nogawkach. Jeszcze nie odkryłem do czego mają/mogą służyć te ostatnie :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Kacik Posted December 19, 2012 Author Report Share Posted December 19, 2012 Raczej chodzi mi o materiał, np. Helikony są jak z płótna na żagle, sztywne i niewygodne :icon_razz: Jak to wygląda w kontraktach? Quote Link to post Share on other sites
Krave Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Powtarzam, że nie mam porównania do Helikona, ale materiał nie jest sztywny, a spodnie nosi się wygodnie. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Wzór spodni standardowy. 2 kieszenie z przodu, 2 na dupie, 2 duże po bokach i 2 małe na nogawkach. Jeszcze nie odkryłem do czego mają/mogą służyć te ostatnie :icon_biggrin: Do odróżnienia FROG od MCCUU. Quote Link to post Share on other sites
Kacik Posted December 22, 2012 Author Report Share Posted December 22, 2012 To teraz mogę sam się wypowiedzieć. Różnica między FROGami, a Helikoname jest kolosalna. Materiał jest konkretny, ale zarazem miękki, daje dosyć specyficzne uczucie jak się go dotyka. Warto dołożyć i kupić kontrakt. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts