Powała Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Spoko, każdy może się pomylić... :icon_mrgreen: Jeśli chodzi o AGM.003, mam go ponad pół roku, co prawda osobiście rzadko go używałem, ale pożyczałem "potrzebującym" i zupełnie dobrze spełniał swoje zadanie, nawet ostatnio przy -5'C gdy baterie w AEG-ach padały jak muchy. :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
lemposz Posted December 22, 2012 Author Report Share Posted December 22, 2012 Tak sobie mysle ze zaczne od AGM 003, potem m92f od KJW a potem cm028(koledy sie zblizaja to kaska wleci xD) Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Ja bym się wstrzymał z kupnem i kupił coś jeszcze lepszego. Po co kupować 3 repliki takie sobie, skoro możesz chwilę poczekać i kupić 1 porządną? Quote Link to post Share on other sites
lemposz Posted December 22, 2012 Author Report Share Posted December 22, 2012 A no z tego wzgledu iz mam dosyc odkladania. Ostatnio przez 3 lata zbieralem na kompa za 1800 a na porzadna replike bym zbieral z poltora roku xD. Zawsze to mozna na wakacje robote znalezc ale w moim wypizdziejewie to latwo nie bd Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 (edited) Zastanów się, Aleksander dobrze radzi. Jeśli Ci się spieszy, to na Twoim miejscu kupiłbym na początek shot-a AGM-a, To niewielki wydatek a już będziesz mógł startować w strzelankach. Następnie uskładał "kaskę" na replikę z wyższej półki. Odpuść sobie na razie replikę boczną, to zakup nie najważniejszy i niekonieczny. Edited December 23, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
lemposz Posted December 23, 2012 Author Report Share Posted December 23, 2012 Spoko, dzięki wszystkim za rady, temat do zamknięcia. Kupuje AGM'a a potem cm028 Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 (edited) (...) potem cm028 Czytaj ze zrozumieniem, to nie ma sensu... :icon_confused: Ale to Twoje pieniądze i Twoja decyzja. Edited December 23, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
lemposz Posted December 23, 2012 Author Report Share Posted December 23, 2012 No ewetualnie coś droższego jak radzisz xD Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 To nie chodzi o "coś droższego", tylko o "coś lepszego", a to nie zawsze idzie w parze. Poczytaj http://forum.wmasg.p...m/210-ii-klasa/ :maniak_OK: cm0.28 to bardzo dobra replika... (...) dla początkujących (...) Gdybyś napisał tylko to, zgodziłbym się, ale Lemposz postrzela z shotguna i już nie będzie początkujący, więc po co Mu kolejna replika "dla początkujących" :icon_question: Niestety CM-028 to tylko malutki kroczek do przodu. :icon_confused: Połączyłem posty. Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Posprzątałem. Kolejne bzdurne dywagacje będę nagradzał ostrzeżeniami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts