Luxfores Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Witam. Zamawiam MP 5 dla siebie w najbliższym czasie i już nie wiem którą wybrać. Ale to nieważne. Znalazłem taką MP 5 : http://asghobby.pl/pistolety/pistolety-maszynowe/pistolet-maszynowy-asg-h-k-mp5-a4-kolba-skladana.html Bardzo mnie ciekawią jej osiągi i w ogóle ta replika. Na forum nic nie mogłem o niej znaleźć. Niby producent H&K Ale co mam o tej replice sądzić ? Nawet nic o niej konkretnego nie jest napisane. Jet blow-back - którego i tak bym odłączył. Ale ciekawi mnie samo wnętrze. Ktoś miał z tą repliką styczność ? Jakie ma osiągi, czy jest dobra ? Apropos zastanawiałem się na razie najbardziej nad :tą repliką : http://gunfire.pl/product-pol-1152192065-Replika-pistoletu-maszynowego-CM041.html Ale o tych MP 5 CM wiem chyba dość dużo bo w oficjalnych tematach przewertowałem o nich 50 stron :) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Bardziej to pasuje do porównań. Przenoszę. Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Jeżeli "producentem" jest H&K to jest to po prostu przebrandowana replika innej firmy i myślę, że może to być nawet ta cyma tylko z oznaczeniami i wyższą ceną... Ja bym brał cymkę, lub jak masz jeszcze trochę pieniążków to dołożył bym do Classic Army. Quote Link to post Share on other sites
CIUPAK1 Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 stalker51 dobrze mówi,HK to jakaś przebrandowana replika,być może właśnie nawet ta CYMA. Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 (edited) Ja brałbym cymę, bo o niej jest dużo na forum, o czym się sam już przekonałeś :icon_smile: A to h&k może być rebrandem czegokolwiek. Więc po co przepłacać i jeszcze ryzykować? Jeśli z jakiegoś powodu zależy Ci na oznaczeniach, napisz do sklepu, z zapytaniem jakiej firmy to rebrand. Edited December 20, 2012 by Alanos Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts