Puloman Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Witam przymierzam się do kupna tej repliki: http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/bi-5781m-rasii-cqb-boyi.html Co o niej sądzicie. Ktoś może ma ? Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Albo dołóż stówkę i masz M4 od EA, bez miliona risów srisów, które jak będzie ochota to sobie dokupisz i założysz. I wtedy na pewno nie wybierzesz konwersji Boyi, bo oczy Cię będą bolały patrzenia na nie ;) Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Dołóż 300zł na G&P? Gdzie? 100zł na EA? I 250 na Imaxa i lipo, bo już nimh nie opłaca się osobno kupować. Jak nie możesz dołożyć, to weź tego bojca, możesz go oddać znajomemu serwisantowi żeby go dobrze złożył i jak będziesz o niego dbał to podziała dłuugo. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Latałem z nim przez jedną strzelanke i nie najgorzej. Nie wiem jak z ogólnym użytkowaniem , znaczy z awaryjnością itd. Ale tak jak napisał szymucha, Daj komuś kto to rozłoży i jeszcze raz dobrze złoży. Bo nie wiadomo jak chińczyk poskładał. Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Moj bojec trzyma sie dobrze, mialem tylko male problemy z selektorem ognia, a tak to w stocku wali na te 45/50 m ;) Po lekkim tuningu to okolo 60 xD Quote Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Latałem z nią przez 3 lata.. I osobiście uważam, że nie warta swojej ceny. Słabe osiągi w stocku, delikatne ZnAlowe body... Poza wyglądem ta replika nie ma nic do zaoferowania. Fakt faktem, że po wsadzeniu czarnej systemy i lufy JBU 6.03 miałem zasięg skuteczny ok 75 m ( mierzone na geoportalu)... Jednak awaryjność repliki jest masakryczna. Jeżeli masz zamiar ją tuningować, to dołóż po prostu 3 stówki i kup coś sobie z wyższej półki. Szczerze mówiąc to zwykła cymka 0.28 kładzie tą emkę na dechy. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Geoportal kłamie jak zawsze. Problem w Twoim poście jest taki, że masz starą serie i ona miała wad co nie miara. W oferowanej dzisiaj jest już wszystko ok, poza złożeniem prze chińskie małe rączki, trzeba to po prostu poprawić i możemy się długo cieszyć repliką. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts