Cappuccio Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Witam ! Mam pytanie odnośnie kolimatorów King Arms ktoś ma taki ? Jakieś wrażenia? Niezawodność (tzn jak długo go używacie) Jakieś porównanie pod względem wykonania do kolimatorów Guardera. Osobiście chciałbym sie dowiedzieć coś wiecej o tym kolimatorze http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=930 Pozdrawiam, Cappuccio Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Mam dokładnie ten kolimator z twojego linka. Wykonany jest bardzo porządnie, zwarty kawał metalu, sprawia bardzo dobre wrażenie. Pokrętełko chodzi dość płynnie, acz nie tak łatwo, robi takie 'klik' jak zmiana trybu ognia w M4 :lol: Ale IMHO posiada nie 5, a 4 efetywne poziomy jakości plamki, 2 najsłabsze dają praktycznie taką samą plamke, róznice widać dopiero przy kolejnych. Dzisiaj ganiałem z nim 2 godziny w deszczu, był cały mokry ale wciaż działa :wink: Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Porównanie z Guarderem postaram dać w przyszłą niedziele :wink: Pozdro South PS. Mam go od środka kwietnia :wink: Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 A do mnie powinien dojsc w najblizszym tygodniu. Ten sam, tylko chyba na innym montazu. Przetestuje w przyszly łikend, porobie jakies fotki i opisze... Nie mam jak porownac z guarderem poki co, ale moze na jakis czas z posiadaczem guardera sie wymienie - dla porownania. Quote Link to post Share on other sites
tompp1 Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Witam Mam pytanko odnośnie tego kolimatora z linku: czy po zamontowaniu go na m15 w miejsce rączki transportowe widoku przez kolimator nie będzie zasłaniała muszka. Quote Link to post Share on other sites
Wasiek Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Niestety będzie. Ale ten kolimator jest na MG z jeszcze dwoma innymi, wyższymi montażami. Z nimi nie powinno być problemu. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Porównanie z Guarderem wypada w moim przekonaniu na korzyść KA. Ale najlepiej wypada nowy Aimpoint Comp M3 :wink: Quote Link to post Share on other sites
Minimal Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Witam Mam pytanko odnośnie tego kolimatora z linku: czy po zamontowaniu go na m15 w miejsce rączki transportowe widoku przez kolimator nie będzie zasłaniała muszka. A to w czyms przeszkadza? Przeciez kolimator to nie luneta, jednym okiem widzisz cel a drugim czerwona kropke w kolimatorze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts