PatrykAsg1 Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Szczerze mogłeś im napisać w komentarzu do zamowienia aby ci zamontowali tą gumkę (oczywiście musiałbyś ja mieć w koszyku). A co do odbioru paczek nie musi być to wcale osoba pełnoletnia widziałem młodszych po 16 lat, którzy normalnie odbierali bez obaw.. Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Z odbiorem nie ma problemu, listonosz ma specjalną rubrykę w liście przewozowym gdzie się podpisuje osoba spokrewniona która odbiera paczkę, np. syn i wcale nie musi być pełnoletnia. Wiem, bo sam nieraz się tam wpisywałem :p Quote Link to post Share on other sites
Poster Posted December 26, 2012 Author Report Share Posted December 26, 2012 Aha. Czyli jak jest to zamówione na mamę to ja mogę odebrać? Dobrze wiedzieć. Jest jakaś reguła w których godzinach takie paczki przychodzą czy kompletna loteria? Quote Link to post Share on other sites
kisielowy Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 raczej loteria. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 (edited) @dr ziolo Pewnie wyglądasz na ok. 18 lat, i kurierzy mają to już w poważaniu, ważne aby hajs się zgadzał. Edited December 26, 2012 by Reegz Quote Link to post Share on other sites
kisielowy Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 @reegz Nie wiem jak u ciebie, ale mi kurier zawsze dawał paczke i nigdy nie miałem tak, że dzwonił do "centrali" i pytał się co robić lub mi nie dawał. Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Zamawiałem bardzo dużo paczek na ojca jak jeszcze wyglądałem na podstawówkę i nigdy nie było problemu. Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 @dr ziolo Pewnie wyglądasz na ok. 18 lat, i kurierzy mają to już w poważaniu, ważne aby hajs się zgadzał. Może wyglądam, ale za parę dni mam dopiero 15 urodziny XD Zamawiałem bardzo dużo paczek na ojca jak jeszcze wyglądałem na podstawówkę i nigdy nie było problemu. Ja zamawiam na siebie i no problemo. A pomijając Off Top: Drogi autorze temtu: Zamówiłeś już czy jeszcze nie? Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 No to musiałem po prostu trafić na takiego, kolesia który doczepił się do mojej niepełnoletności. @dr. ziolo Napisał przecież, że zamówił. Quote Link to post Share on other sites
Poster Posted December 27, 2012 Author Report Share Posted December 27, 2012 Zamówiłem na stronie Taiwangun RK-06. W statusie jest, że zrealizowane, a kuriera wcale nie było. Mam rozumieć, że on chwilęprzed dzwoni i ustala jakąś godzinę przyjęcia? Quote Link to post Share on other sites
PatrykAsg1 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Dzwoni około 30 minut-45 przed przyjazdem. Quote Link to post Share on other sites
Poster Posted December 28, 2012 Author Report Share Posted December 28, 2012 Ile muszę ładować te śmieszne bateryjki przed pierwszym użyciem? W instrukcji nie ma o tym ani słowa. Model: RK-06 Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 @PatrykAsg1, czasem dzwoni i przyjeżdża po 10 minutach, po godzinie, zależy jaki ma dzień i ile paczek po drodze może doręczyć :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts