Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, przeszukujac że znudzenia allegro poszukując dość ciekawej oferty ASG natknelem sie na fajna ofertę, snajperka ta nie potrzebowalaby już tuningu, wszystko w niej jest na dobrym miejscu a cena sama w sobie jest dobra.

Chodzi mi dokładnie o to cudo

http://m.allegro.pl/przedmiot,barrett-m82a1-potezny-tuning-najlepszy-w-pl-,2898264903.html

Czy warto? Że snajperstwem mam mało wspólnego ponieważ dopiero zaczynam przygodę z AS, ale jeżeli takowa ofertą okazała by sie wielką okazją to czemu nie zaryzykować i kupić :P.

A co wy myślicie? Warto?

Przepraszam za brak polskich znaków w niektórych wyrazach, lecz pisze szybko z telefonu i t9 załapuje niektórych wyrazów.

Posted

A więc tak, jeśli masz do wydania ok 2600zł to nie kupuj Barretta. Ten urodziwy klocek waży 6-7 kg i jest strasznie długi (powodzenia z bieganiem). Osiągami będziesz MOŻE ciut lepszy niż elektryki, ale to CIUT to prawie nic a tracisz bardzo dużo na mobliności, a poza tym snajperstwo nie jest polecane na początek, chodz wszystko zależy od człowieka. Jeśli koniecznie chcesz mieć snajperkę to kup sobie, sr-25 od CA i powoli tuninguj lub kup mb-01 i zamontuj konwersje na gaz a jak jednak nie chcesz "snajperzyć" to kupuj emke od KWA lub G&P jakieś kałaszki od real sworda (jeśli znajdziesz) i je tuninguj. Będziesz zadowolony :).

Posted

Nie zaczynaj przygody z ASG od karabinu snajperskiego. Kup sobie na początek komplet flecka, uvexy za 30zł, paczkę kulek i cm0.28(bądź inną replikę z tego przedziału cenowego, choć według mnie za tą cenę oprócz g36c od jg raczej nie ma sobie równych). Pobiegaj z tym trochę, pożycz na 1 czy 2 strzelanki snajperkę od jakiegoś kolegi żeby się przekonać jak się z tym biega, ale najpierw oswój się z asg a potem zacznij myśleć o karabinie wyborowym/snajperce. Poza tym nie wydawaj na początek takiej sumy na sprzęt, bo jak Ci kasy później zabraknie, lub replika się ppopsuje i będziesz musiał strzelać z broni gorszej jakościowo, to będzie BARDZO trudno Ci się przestawić ;)

Posted

Znaczy ją napisałem czy warto kupić ta konkretnie replikę, czy to jakąś super pro leo okazja czy cena zwykła. Jeżeli żadna to okazja to nic więcej nie chce widzieć i temat do zamknięcia. Temat nawiązuje do tego cZy jest to okazja czy normalną cena w stosunku do osiagow i wyglądu, nie chce abyście polecacie mi co innego :-) .

Posted

Czyli wynika że nie warto. Ogólnie postawiłem już na szturm, wszystko już mam wybrane (Replika BOLT B4A1) . Lecz byłem ciekawy czy to nie jest jakaś wielka okazja, bo zawsze bym mógł skorzystać z okazji. Jednak jak mówicie że nie warto to zostaje przy replice szturmowej BOLTA.

Posted

Wiesz, jakby to była super okazja to już by ktoś kupił i sprzedał drożej także z tym pytaniem na publicu to bym uważał :p

Posted

Cóż, widzę że muszę się wypowiedzieć, barret ten był mój, poznaję po naklejonym teflonie na dwójnóg.

Jeżeli nowy właściciel robił tuning to spoko, ale niech nie ściemnia, że:

akumulator nie do kupienia w PL bo ja mu go dałem a kupiłem go w Polsce.

Replika była na strzelance, fakt, że strzelała PO imprezie już. Dodatkowo była brana na festyny i pokazy.

Chwyt pistoletowy nie jest CA tylko elementa.

http://gunfire.pl/pr...-do-M4-M16.html

Zawieszenie 3 pkt. pochodzi od boyi BI5581M.

Posted (edited)

W tej cenie to kupisz zrobionego M82 socoma ktory jest na licencji a nie nieudana kopią jak SW

tak wiec to nie jest okazja ani zadna dobra oferta no chyba ze za 1500 zł :) to bym sie zastanowił

Edited by wilkosz
Posted (edited)

Nie koniecznie ja kupiłem taniej niz Snow Wolfa :icon_smile: no ale ja to jestem ekspertem w dziedzinie okazji ;) bo to nie jedyna replika zakupiona za małą kase :)

Edited by wilkosz
Posted

Strasznie drogie te snajperki :D no noc zostaje przy szturmowej, dzięki za porady, może za parę miesięcy lub lat sprawie sobie taka snajperkę na prezent :P.

Posted

To po co pytałeś się czy warto ją kupić skoro nie masz kasy ??? Jak będziesz chciał założyć kolejny temat pt. "jaka replikę wybrać na początek" to zapytaj o to tutaj w tym temacie a odpowiedz uzyskasz za pewne w pierwszym poście po zadaniu pytania

Posted

Mam kasę, skąd wywnioskowałeś że nie mam? Posiadam 2500zl, temat został założony nie po to byście mi doradzali a ocenili czy ta replika z aukcji alego jest okazja czy zwykłą ceną. Pisząc że sprawie MOŻE sobie taka replikę za kilka miesięcy miałem na myśli oswojenie się pierwszy raz z replika szturmową a następnie przejście na snajperstwo.

Posted

Mam kasę, skąd wywnioskowałeś że nie mam? Posiadam 2500zl, temat został założony nie po to byście mi doradzali a ocenili czy ta replika z aukcji alego jest okazja czy zwykłą ceną. Pisząc że sprawie MOŻE sobie taka replikę za kilka miesięcy miałem na myśli oswojenie się pierwszy raz z replika szturmową a następnie przejście na snajperstwo.

Wywnioskowałem stąd, że przychodzisz na forum z zapytaniem o możliwą "okazje" dotyczącą Barretta za 2500zł, a tak poza tym nie czaje cię do końca, w pierwszym poście pytanie dotyczy właśnie barretta, a teraz temat schodzi na repliki szturmowe, jakby się uprzeć to już leci off top a temat powinien iść do śmieci.

Kup sobie mundur wz 93 lub coś z hamerykańskim stylem do tego jakieś uvexy kulasy madbulle, g&g, guardery, i replika jak wspomniałeś BOLT coś tam

Posted

jakby się uprzeć to już leci off top a temat powinien iść do śmieci.

Reegz zaczekaj, coś taki nerwowy? :icon_mrgreen: Jeszcze się może dużo wydarzyć a ty od razu "temat do śmieci" Popatrzmy może jacy nowi koledzy będą do nas z Baretów strzelać :icon_wink:

Kolego "erikson" myślę, że zanim namówisz rodziców na zakup repliki to jeszcze Ci się trzy razy odmieni (o ile rodzice się zgodzą)

Odpowiedź otrzymałeś od Wilkosza znanego eksperta

w dziedzinie okazji

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...