youngmarine Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 Witam - ja mam problemik taki - jest setka kamizelek na rynku, itp itd, tylko że ja nie moge znalezc taktyki na swoj wzrost - mam 190, iachinole ktore sa w moim zasiegu finansowym są za małe. Jeśli chodzi o kamuflaż który stosuje - to helikonowski Marpat (tak, to coś dla "szmaciarzy" których nie stać na kontrakt, tylko najpierw mi znajdzie kontrakt w moim rozmiarze :P), pustynny DPM (ale to raczej na mega upały i jakieś żwirowska/piachy/budynki), i planuję nabyć wz 93, bo czasem mam sentyment do kałacha z Cymy i naszego Woja ;) Chodzi o kamizelkę w miarę tanią, i taką która na każdym nie będzie się specjalnie odcinać - jedyne co mam teraz to osprey mk1, bo tanio mnie wyszło z DPMem z kieleckiego vive army i na marpacie troszku to jasne. Link to post Share on other sites
OFF Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 Pomyśl co chcesz w niej nosić,ile chcesz wydać i poczytaj http://forum.wmasg.pl/forum/444-kamizelki-ladownice-kabury-itp/ . Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 Dokładnie tak - z naciskiem na poczytaj. Tematy o kamizelkach dla wysokich (190cm to nie jest jeszcze jakiś niespotykany wzrost...) również są już na forum. Tematy o doborze kamizelki do munduru również tam znajdziesz. Link to post Share on other sites
Recommended Posts