Pietia888 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Witam. Jak w temacie, czy dobre będą zwokłe ładwonice klapowe + magpule, czy coś innego ktoś używał ??? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Samson83 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 czy dobre będą zwokłe ładwonice klapowe + magpuleLepszego (wygodniejszego) rozwiązania chyba teraz nie ma. Zwykłe ładownice są za głębokie i teraz mało kto używa krótkich magów do emki. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Ja mam jeden krótki magazynek i noszę go w standardowej ładownicy i nie widzę różnicy w sięganiu po standardowy, czy też krótki, i tak i tak rękawiczka zaczepia mi się o rzep :D Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Znaczy się masz kiepskie ładownice :) Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 (edited) Ja do krótkich magów używam kontraktowej ładowniczki na granat. Pasuje jak ulał. EDIT Hamerykańskiej ładowniczki, że tak doprecyzuję. Edited January 4, 2013 by HeeL Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Znaczy się masz kiepskie ładownice :) Rzepy to u mnie standard jeśli chodzi o ładownice. Rękawiczki też z materiału, który się przyczepia do nich, w końcu to jedynie rękawiczki z carrefoura :) Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted January 4, 2013 Author Report Share Posted January 4, 2013 (edited) Heel jak możesz zapodaj link.... Ps widzę że nie tylko ją używam krótkich magów, a to dla tego że podczas leżenia lepiej sie strzela etc. Edited January 4, 2013 by Pietia888 Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Heel jak możesz zapodaj link.... Ps widzę że nie tylko ją używam krótkich magów, a to dla tego że podczas leżenia lepiej sie strzela etc. Ja używam bo był dorzucony do zestawu, póki co jeszcze się z nim nie tarzałem :D Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 @pietia Proszę, pierwsze lepsze z brzegu. http://allegro.pl/ladownica-granat-molle-hand-grenade-pouch-woodland-i2921403329.html Ogólnie dostępne na allegro pod hasłem "Grenade pouch". Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted January 4, 2013 Author Report Share Posted January 4, 2013 czyli odpada- zakupię klapową ładownicę i tyle. Dzięki Panowie, temat do zamknięcia... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts