Thomas9999 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Witam mam pytanie co sądzicie o kulkach bulldog oraz cyc czy ktoś z tego strzelał słyszałem że są ok i cena niska pytam o waszą opninie Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Jakieś linki do tych kulek, bo pierwszy raz o nich słyszę. Ale domyślam się, że nie są to kulki najwyższych lotów, zależy też do jakiej repliki chcesz je pchać. Quote Link to post Share on other sites
Thomas9999 Posted January 3, 2013 Author Report Share Posted January 3, 2013 BullDog to jest podobno świeży producent kulek podobno dość spoko możliwe że będe miał próbki obu kulek a cyc to producent kulek z chin tez spoko podobno Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Linki prosimy. Quote Link to post Share on other sites
Thomas9999 Posted January 3, 2013 Author Report Share Posted January 3, 2013 (edited) Linków jako takich nie ma bo to znajomy gdzieś tam mi powiedzał że może mi takie próbki załawić jak coś będe wiedzał to dam znać narazie szukam opini tu macie fotki tych kulek jednych http://i625.photobuc...er/DSC03931.jpg z Chin oraz jakiś filmik Edited January 3, 2013 by Thomas9999 Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Nazwa :) A z próbkami może być tak, że dostaniesz G&G zamiast ich produktu a wtedy napiszesz że super ekstra i takie tanie, a w rzeczywistości dupa. Quote Link to post Share on other sites
Thomas9999 Posted January 3, 2013 Author Report Share Posted January 3, 2013 Wiecie dlatego szukam opini może ktoś je kiedyś miał w ręku :D a bardziej strzelal Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts