Mintaj123456 Posted January 6, 2013 Author Report Share Posted January 6, 2013 udalo sie ,rozkrecilem i gumka byla przekrecona dzieki luminofor Quote Link to post Share on other sites
Ryder666 Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Nie wiem ale może masz złe kulki. ile gram mają twoje? Jak patrzyłem na tą twoją mp5 to widziałem że ma 370fps to skoro ma 370fps to lepiej kup kulki 0,23g. Nie jestem pewien czy to sprawia problem, jak coś jeszcze nie znam się tak na asg ja tylko tak myślę ale może źle myślę Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Jak się nie znasz to nie radź, jak chcesz radzić to zobacz czy już problem się nie rozwiązał, jak się rozwiązał to zapamiętac co było przyczyną ,prblemu aby później głupot nie pisać Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Nie wiem ale może masz złe kulki. ile gram mają twoje? Jak patrzyłem na tą twoją mp5 to widziałem że ma 370fps to skoro ma 370fps to lepiej kup kulki 0,23g. Nie jestem pewien czy to sprawia problem, jak coś jeszcze nie znam się tak na asg ja tylko tak myślę ale może źle myślę Trolololo :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts