Klojtex Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Cześć! Mam następujący problem, replika wymieniona w temacie, po kilku miesiącach działania odmówiła posłuszeństwa. Sytuacja wygląda tak,że na naciśnięcie spustu reaguje "wyciem" (za chiny nie wiem jak to inaczej nazwać),brzmi to dla mnie tak jakby zmieliło zębatki,albo coś się spaprało z tłokiem-silnik pracuje i to na bardzo wysokich obrotach. Teraz pytanie do Was,co to może być? Sam mam kilka myśli ale nie jestem niczego pewien. Od razu mówię ,że grzebać w niej nie zamierzam-w najbliższym czasie poleci do krakmanów na gwarancję. Jestem sobie taki ciekawski miś i mam nadzieję ,że choć trochę komuś uda się mnie nakierować na źródło problemu. Pozdrawiam, Krzysiek Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Na początek spróbuj dokręcić silnik. Mam nadzieję że wiesz jak to zrobić :D Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Na to wygląda. Quote Link to post Share on other sites
Klojtex Posted January 5, 2013 Author Report Share Posted January 5, 2013 Ok,dzięki Panowie za pomoc,jeśli to jest to co mówicie to nie ma problemu i uniknę wysyłania ślicznej na serwis :D Dzięki raz jeszcze,odezwę się jak się po próbie reperacji. Pozdrawiam, Krzysiek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts