wiedzman Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Kupiłem alarm lipo i mam pytanie jak go obsługiwać i jak ustawiać wartości? W tym temacie jestem kompletnie zielony. http://www.taiwangun.com/akumulatory_i_pojemniki/akumulatory_li-po/alarm_miernik_zabezpieczajacy_akumulatory_lipo_8fields.html Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Podpinasz do balansera. Liczby to będą kolejno: napięcie pierwszego, napięcie drugiego ogniwa, napięcie całkowite. Nie programujesz tego, jest "ready to go". Quote Link to post Share on other sites
wiedzman Posted January 8, 2013 Author Report Share Posted January 8, 2013 "Zabezpieczenie posiada możliwość ustawiania za pomocą przycisku wartości napięcia po osiągnięciu, której włączy się alarm. Istnieje również możliwość wyłączenia alarmu dźwiękowego. Dodatkowo można przełączyć tryb wyświetlania, aby urządzenie pokazywało najniższą wartość napięcia." Cycat z opisu alarmu. Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Poproś Tajwangun o instrukcję (powinna byc dołączona) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts