ResistancE Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 ma pytanie, czy ktoś posiada tego scorpiona? :? jak tak to proszę o opinie. -zasięg -dodatkowe magazynki -jakość/cena -żywotność i. t. p. http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...fc333f8aeda3fd7 pozdrawiam :) Link to post Share on other sites
ResistancE Posted May 17, 2005 Author Report Share Posted May 17, 2005 pisszą ze ma HU :? Link to post Share on other sites
Kiwi Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Do SPASa mają napisane, że producent to ASG-DK, a jest to Dong-San, przy scorpionie też piszą, że ASG-DK, a Kret mówi, że STTi. O co w tym biega? Link to post Share on other sites
Pikace Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 O to w tym biega Kiwi, ze jak zamowisz od producenta wystarczajaco duza partie towaru, to mozesz poprosic aby opakowali go pod znakiem firmowym "kiwi" albo jakimkolwiek innym, jaki sobie wymyslisz. Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Trochę powagi. STTi to dystrybutor, tak jak Cybergun. Zamawia u różnych producentów i zamawia własne opakowania z własnym logo. To legalna praktyka. Nie mam pojęcia, kto wyprodukował mojego Skorpiona. Żeby było jasne, ja nie jestem pewien, czy ten to ten. Na Allegro pojawiły się nawet chińskie podróbki za 20 złotych (w przyszłym miesiącu kupię sobie dla testów pewnie), a te zdjęcia mogą przedstawiać równie dobrze Skorpiona TM. Opisałem Ci te które mam i tego, który najbardziej cenowo tu odpowiada. PAtrząc po oferowanych produktach, ten sklep ma całkiem interesujące oferty ze średniej półki, czyli właśnie z klasy tego dystrybuowanego przez STTi. Pozdrawiam Kret Link to post Share on other sites
ResistancE Posted May 18, 2005 Author Report Share Posted May 18, 2005 a jednak jest jakieś ryzyko że to nie STTi, nie? :? Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Jest, jednak uwazam ze to model firmy STTI. Link to post Share on other sites
Kiwi Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Napisz maila do Specshopu i zapytaj. Nie łatwiej??? Link to post Share on other sites
Pikace Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Zmiana znakow firmowych jest normalnym zjawiskiem. Np STTI sprzedaje swoje wyroby czesto pod nazwa Y&P, a Cybergun konfekcjonuje niektore produkty KWC... Link to post Share on other sites
Kiwi Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 No tak, dobra, ale teraz chodzi o to, jaka w rzeczywistości jest firma scorpiona. Link to post Share on other sites
Grzesiek_-_ Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 A tego scorpiona z STTI można na military.pl kupić za 95pln, lecz na razie nie jest dostępny. Serwis nie odpowiada na maile, więc nie wiem, kiedy będzie. Może ktoś z Was by spróbował???? Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Ludzie napiszcie maila do sklepu tak jak to wcześniej ktos pisał.Bo scorpiona o ile wiem do niedawna tylko STTi robiło.Gorzej jak to bedzie chiński plastyk.pozdro Link to post Share on other sites
kulikson Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 kupiłem tej samej firmy steyr auga sprężynowego.Zaskoczyło mnie jego wykonanie nie mówiąc już o osiągach.Broń była poprostu solidnie wykonana.Podejrzewam,że ten scorpion też powinien być solidnie wykonany.Hm a może ma ktoś już porównanie maruiowskiego scorpiona i tego ze specshopu? Link to post Share on other sites
Recommended Posts