Guest klamka121 Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 a jak mają się te przyrządy celownicze w Aresie ?? są dobre ? czy to tylko tanie gówno jakieś Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Połączyłem oba tematy. Wypowiadaj się tutaj! Quote Link to post Share on other sites
Guest klamka121 Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 powie ktoś coś o tych przyrządach celowniczych ?? Quote Link to post Share on other sites
Guest klamka121 Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 witam mam pytanie odnośnie BlowBack'u w http://www.specshop....04#!prettyPhoto czy on jest odczuwalny czy to jest tylko niepotrzebny dodatek zżerający baterie ?? i czy ten system BlowBack zżera dużo baterii ?? To taki problem zapytać w temacie,który już stworzyłeś odnośnie wyboru repliki? Quote Link to post Share on other sites
Guest klamka121 Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 ... dlaczego mi łączycie tematy ;p jak tu pewnie nikt nie wejdzie i nie dostanę odpowiedzi a tak to jak ktoś widzi w temacie BlowBack to od razu wie o co chodzi .... Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 ... dlaczego mi łączycie tematy ;p jak tu pewnie nikt nie wejdzie i nie dostanę odpowiedzi a tak to jak ktoś widzi w temacie BlowBack to od razu wie o co chodzi .... Bo co za dużo to niezdrowo. Jeden temat odnośnie repliki masz. Chcesz info o BB to pisz w odpowiednim dziale i temacie (a jak nie to zasypuj tematami innego działu),chociaż pewnie jak poczytasz to nie będziesz już musiał zadawać dodatkowych pytań. Quote Link to post Share on other sites
Guest klamka121 Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 link jakiś może podałbyś do tego działu do BlowBack ? :D Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 http://forum.wmasg.pl/forum/24-i-klasa/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts