Kryhan Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Witam, szukam porady w sprawie wyboru pasa którym uzupełnię kamizelkę. Aktualnie mam RRV (jeszcze bez pleców) i ze względu na brak miejsca potrzebuję na pasie umieścić: 1 ładownicę na 2 magi m4, torbę zrzutową i 2 ładownice na granaty, w przyszłości doczepię jeden z pasków do panelu udowego. Warunkiem jest kolor CB, i żeby nadawał się do stylizacji na USMC. Z tego co wyczytałem to takimi pasami mogłyby być duty belt i war belt, są jeszcze jakieś nadające się? Chciałbym się też dowiedzieć czy taki duty belt wymaga comfort padów + suspendera żeby nie spadał na pupkę i dało się to nosić, i czy nie wygina się/gniecie pod ciężarem oporządzenia. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 A jaki okres USMC? Bo jeśli dobrze kojarzę ze zdjęć, to we wcześniej fazie ostatnich konfliktów pojawiały się czarne duty belty - czy to osobno, czy wpięte w spodnie. Quote Link to post Share on other sites
Kryhan Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 Okres? Bardziej teraźniejszy, kiedy to już całe wyposażenie jest w coyote brown :) Najbardziej zależy mi żeby owy pas nie zjeżdżał ze mnie, i żeby oporządzenie było cały czas na swoim miejscu, a nie jeździło po nim. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 pas z FSBE II? Quote Link to post Share on other sites
Kryhan Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 Nie znam się totalnie ale chyba w skład FSBE wchodzi kilka rodzajów pasów? I właśnie chcę się dowiedzieć który będzie najlepszy :) Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 http://www.specwargear.com/FSBE2.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts