Ślepy17 Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Mam krótkie pytanko przed zakupem, czy do takowej kamizelki zmieszczą się magazynki do AK? Chodzi mi konkretnie do AKM ale jeśli takowe nie to może dadzą radę do AK74, ponieważ mają trochę inny kształt. Może wypowie się jakiś właściciel kamizelki? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Ładownica ładownicy nie równa, a kamizelka kamizelce - tak to jest w przypadku tak 'renomowanych firm' jak ACM (choć de facto to nie firma)... Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Ślepy17, rybeńko, a może by tak link jakiś albo obrazek choćby? Bo tak na niewidziane to trudno powiedzieć, jaki "tactical harness" masz na myśli... Quote Link to post Share on other sites
Ślepy17 Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 Ślepy17, rybeńko, a może by tak link jakiś albo obrazek choćby? Bo tak na niewidziane to trudno powiedzieć, jaki "tactical harness" masz na myśli... Rzeczywiście, głupi ja, już daję link: http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kamizelki-taktyczne/kamizelka-typu-tactical-harness-olive-a-c-m.html Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 (edited) A. Toto. O ile wiem, nie zmieszczą się za cholerę. Te klapki są dopasowane do magów od eMki, które są krótsze niż te od AK. Nie daj Matko Amunicjo, jeśli do airsoftowych magów do eMki (które z jakiegoś powodu są krósze, niż ostre). Nie dopniesz tych klapek. O jakości chińszczyzny nie będę się wypowiadał, bo temat zajeżdżony jak łysa kobyła. Chcesz tanie oporządzenie, które będzie mieściło magazynki od AK? Kup brytyjskiego chesta z systemu PLCE. Mieści bardzo rózne magazynki, te od AK 47 też. Mam, używam go z moją zapasową repliką z rodizny AK właśnie (no dobra, moja Beta to bękart straszliwy i rodizna się do niej raczej nie przyznaje :icon_wink:). Da się to kupić za 50-100zł (+ przesyłka) w Komisie, na Pazzegro i w demobilach. O ile z nudów nie zaczniesz ciąć Cordury nożem, w warunkach airsoftowych jest nie do zabicia. Technologicznie trochę przestarzałe, ale daje radę. Edited January 14, 2013 by Errhile Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts