dawid4157 Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Cześć, Wyczytałem na tej stronie: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=212 że CM.028 podobnie jak oryginał ma pod lufą wmontowany wycior. Na tej stronie jest napisane, że jest to atrapa. A w pudełku powinien się znaleźć też nie atrapowy wycior(w standardzie) Mam zatem takie pytanie: Czy ten wycior co jest osobno w pudełku będzie pasował pod CM.028? I czy w ogóle ta atrapa wyciora jest do zdjęcia? Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Witaj. Ten wycior " nie atrapa " to plastikowy "patyczek" do przepychania kulek i czyszczenia lufy. Nie montujemy go na replikę. Natomiast wycior pod lufą w CM028 to atrapa, ponieważ jest za krótki i nie posiada gwintu na końcu. Da się go zdemontować, ale nie widzę grubszego sensu. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Wycior pod lufą w 028 się przydaje, jak mamy midy/lowy i zabraknie szybkoładowarki. Jedna kuleczka na wylot, i wciskamy szerszym końcem. Aż do ostatniej kulki idzie (a paluchami nie bardzo). Quote Link to post Share on other sites
kapol1118 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 A wiecie może, czy da się kupić osobno taki patyczek ? Bardzo by mi się przydał w mojej cm042 bo potrzebuję stabilizacji dolnej części chwytu przedniego. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Pytaj na komisie - może ktoś ma i chętnie sprzeda. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts