thebuzz Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Witam, chciałbym zakupić mundur w MC, ale zastanawiam się jakiej firmy ? Czytałem że najlepszą kopią Crye Precision (na wdzianko tej firmy mnie nie stać :P ) jest MC od Emersona, lecz nie mogłem znaleźć combatshirta, a na nim mi zależy. Chodzi mi o to żeby kolor był jak najbardziej zielony (nie tak jak Helikon, który jest praktycznie żółty), materiał dość wytrzymały, i żeby to był komplet z CS. Co do wbudowanych nakolanników to mi to obojętne. Proszę o pomoc, ponieważ producentów mundurów w tym camo jest stanowczo za dużo, a może ktoś z was ma taki komplecik :) Jeśli taki temat już był (szukałem ale nie znalazłem takiego konkretnego) to proszę o link :) Z góry dzięki. Link to post Share on other sites
OFF Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Currahee,Specops. Co do Emersona to słabo szukasz,bardzo słabo.. http://www.ebairsoft.com/emerson-combat-gen3-shirt-pants-elbow-knee-pads-p-4469.html Link to post Share on other sites
thebuzz Posted January 19, 2013 Author Report Share Posted January 19, 2013 OK dziękuje :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts