Ombre Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 (edited) Witam. Miał ktoś kiedyś do czynienia z tymi butami? http://moda.allegro....2956689314.html Z opisu aukcji wnioskuję że to kontrakty. Możecie wyrazić swoją opinię o tych butach? Warto brać? Firma LeBock robi buty dla wojska? Edit: Nie LeBlock tylko LeBock. Pomyliłem się, przepraszam. Edited January 20, 2013 by Ombre Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Dopiero teraz zauważyłem temat. 2-3 lata temu miałem buty od tej firmy. Co prawda nie pustynne, ale bardziej europejskie. Nikomu ich nie polecę. Rozchadzałem je przez ponad miesiąc i w warunkach cywlinych było całkiem nieźle. Problemy zaczęły się wejściu w nich w teren. Bez zapiętek i podpiętek obcierały nawet na krótszych strzelaniach. Raz popełniłem karygodny błąd i zabrałem je na trzy dni do lasu, myśląc, że po po prawie roku używania w mieście dadzą radę. Już pierwszego dnia obtarły mnie tak, że miałem ochotę kogoś zagryźć. Jest to dziwne o tyle, że rozmiar był dobrany w sam raz. Po roku dałem im drugą szansę. Zmarnowały ją. Poleciały na śmietnik. Może po prostu miałem felerny egzemplarz, ale obrzydliwie zraziłem się do produktów tej firmy. Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted February 15, 2013 Author Report Share Posted February 15, 2013 Rozumiem, czyli nie ma co wydawać kasy. Dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts