B-E-D-A Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 (edited) Witam, wie ktoś może czy magzynki np. TM, KWA, WE lub inne pasują do Glocka 17 od HFC (oczywiście chodzi o wersję gazową, na Green Gas)? Bo z tego co wyczytałem, to magi TM są u góry szersze i nie pasują (za to magi HFC pasują do Glocka TM...), a magi WE podobno pasują po spiłowaniu wystającego elementu na tylnej sciance. Szczególnie interesują mnie te magi WE, bo przynajmniej są niedrogie (89 zł) i dostępne w Polsce. A jakby ktoś znalazł w jakimś polskim sklepie magazynki do Glocka HFC w rozsądnej cenie to może się pochwalić :icon_wink: Bo na razie znalazłem w cenie 200 zł za sztukę... w porównianiu do 21 $ (~ 66 zł) za granicą. Edited January 22, 2013 by B-E-D-A Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 System TM więc co do zasady pasują, mogą wymagac ingerencji pilniczkiem, papierkiem ściernym bądź w drugą stronę- podklejenia. Ale jak dopasujesz szerokość/grubość to będą działały. Quote Link to post Share on other sites
B-E-D-A Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 System TM więc co do zasady pasują Jeśli chodzi Ci o to, że HFC skopiowało TM, to raczej się nie zgodzę. HFC wypuściło Glocka 17 przed TM, więc nie mogli się na nim wzorować. No chyba, że skopiowali od TM Glocka 26, który był wcześniej. Quote Link to post Share on other sites
zoller Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Cześć trochę odkopię a czy są jakieś magazynki na co2 pasujące do tego glocka. Mam tylko ten długi z zestawu i chciałbym dokupić. Mój co prawda łyka gg ale wolał bym na co2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts