CdRom Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Ja gram czasem w Close Combat 5 W American Conquest czy jakos tak to niema jeszcze leszego co by ze mna wygrał Quote Link to post Share on other sites
DON_ARDI Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Medieval: Total War -Bez komentarza, wystarczy zagrać :) www.totalwar.pl Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Medieval jest słabiutki w porównianiu do Rome TW . Medieval nie podobał mi sie w jednym aspekcie , a konkretnie to ze konnica była tak beznadziejna ze niewazne czy od czoła cy od tyłu zaszarżowałą to zawsze dostawałą po tyłku :( Quote Link to post Share on other sites
DON_ARDI Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 W Rome:TW nie grałem, po przeczytaniu 2 recenzj nie zamierzam:). Nie podobaja mi się zmiany jakie zaszły w grze. A jak rzucasz konnice na pikinierów to nie spodziewaj się łatwego zwycięstwa. Zależy jeszcze jaką, lekką czy cieżką, i na jakich pikinierów, nie będe się rozpisywal bo taktyka w MTW to temat rzeka! :lol: PS. Patrz kogo kim atakujesz, to ma wielkie znaczenie :idea: Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Stary ja grałem w Medieval TW z rok bez przerwy i wiem :) , ogolne stwierdzenie zaprezentowałem , bo naprawde konnica był denna . Rome miażdzy medievala pod kazdym wzgledem , oblezaenie sa wreszcie ciekawe a nie ostrzeliwanie sie zza murów :wink: Quote Link to post Share on other sites
CdRom Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Czy możecie mi doradzić jakąś gre w granicach no do 60 zł na 80 też się pokusze A może wiecie czy jest gdzieś w necie czy ma ktoś twierdze 2 Quote Link to post Share on other sites
DON_ARDI Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Zagram w Rome i porównam:) Jeżeli chodzi o gre do 60zł do polecam medieval:total war za 49zł w timsofcie www.timsoft.pl a za 79zł kupisz z dodatkiem Viking invazion. Quote Link to post Share on other sites
CdRom Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Medival sam w sobie wygląda gożej od Rome total war A może se kupie Twierdze 2 tylko albo ściągne albo na bazarku bo caa kase włożyłem w M15A4 CA Ja lubie realistyke taką jak w Rome chciaż wole jeszcze troszke większą Fajne sceny np. płonące strzały w nocy i wielka rzeźnia Nie popieramy piractwa. /dzikki Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Ja tam wolę: Cossacks 2: Napoleonic Wars. Żeby tylko jeszcze edytor był... :cry: Quote Link to post Share on other sites
Crazy Ivan Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 gra ktos w RED ALERT II :?: :?: :?: jak dla mnie to jest najlepsza z gier (moze dlatego ze nie mialem okazji grac w nic inego [cholerny komp] :cry: ) gram tez w dodatek Juris Ravenge bawie sie w tworzenie map i takie tam Quote Link to post Share on other sites
Baset Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ja polecam Jagged Alliance 2 i 2,5! :) Pomimo upływu czasu to mój numer jeden... 8) A niedługo ma wyjść nowa część! :lol: Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Timko Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 A ja polecam Silent Storm wraz z dodatkiem Sentinels - świetna turówka Quote Link to post Share on other sites
stockmann Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 gra ktos w RED ALERT II :?: :?: :?: jak dla mnie to jest najlepsza z gier (moze dlatego ze nie mialem okazji grac w nic inego [cholerny komp] :cry: ) gram tez w dodatek Juris Ravenge bawie sie w tworzenie map i takie tam Gram, można by było sie pokusić o mała partyjkę po sieci któregoś wieczoru ;) Sama gra jest szybka i wciągająca, tylko troche zepsuli grę wprowadzając niektóre jednostki Yuri'ja. Wersja podstawowa jest o wiele lepsza niż dodatek. P.S. Yuri's Revenge ;) Quote Link to post Share on other sites
sirkapek Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Heh ja tez gorąco polecam maniakom Red Alerta 2 - fajny multi, spoko muza i ten klimacik z ruskimi atakującymi całą europę :D Polecam, jeszcze świeża Age of Emipres 3... Może odkrywcza nie jest, ale jest dobrym RTS-em Pozdrawiam Sirkapek Quote Link to post Share on other sites
gordy Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 To są prawdziwe stretegie: www.taktykaistrategia.pl Poelcam te gry bardzo wciągają. Quote Link to post Share on other sites
mic` Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 próbował ktoś sił w StarCrafta? Quote Link to post Share on other sites
Kacper14 Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Ja polecam Panzer Claws. Małe wymagania , 3D. Masa jednostek. Dużo map. Ogólnie za mało czasu na tą grę jest. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts