Strz Busola Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Witam wszystkich forumowiczów! Jest taka sprawa mam o to taką replikę AK http://www.militaria.pl/gfc/karabinek_aeg_krebs_tactical_gf47_p6681.xml Była już ona raz w serwisie z tego samego powdu co teraz czyli nie strzelała ogniem pojedyńczym. Goście policzyli sobie za naprawę 30zł bo było to z winy użytkownika . Jak mam to naprawić? dokładnie napisali mi tak "instalacja elementów selektora ognia oraz wymiana (<-- Nie jestem pewien czy tak jest napisane bo strasznie neiwyraznie pisza) ziemenego (tu też) konektora tylnym (coś tam coś tam) ONI NIE POTRAFIĄ pisać. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Kostka stykowa może być do wymiany, przerywacz trybu ognia. Poprawa zębatek dźwigni selektora ognia.Krzywka zębatki tłokowej nie podnosi przerywacza... Quote Link to post Share on other sites
maciowalczak Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 U mnie w giecie po wymianie stykow mialem z tym problem. U mnie rozwiazaniem bylo podklejenie metalowej blaszki pod tą czesc styku, ktora podbija popychacz :) ale to trzeba miec tylko gb z batka i zobaczyc samemu co jest nie tak. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts