777Młody777 Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Witam! Mam 2 problemy ze swoją eMką. (PJ4 CQB) 1).Pierwszy z nich to taki, że gdy strzelam to czasem z lufy wylatują po 2 kulki. 2).Kończą się kulki w magazynku>>>wyciągam magazynek i kilka kulek wylatuje 3-5 jak by one były luzem. Magazynek również jest firmy PJ, ale nie jest jakoś idealnie dopasowany. Teraz mi to nie przeszkadza, ale chciałbym się przerzucić z Mid-cap'ów i hi-cap'ów na real-cap'y i ta różnica może wpłynąć negatywnie na rozgrywkę. Quote Link to post Share on other sites
qweas74 Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Przyczyn wystrzeliwania dwóch kulek może być wiele. Kulka może blokować się w lufie i dopiero druga ją wypycha. Ja bym przeczyścił lufę i sprawdził gumkę hop-up. Może to być też problem z dyszą. Co drugiej sprawy to zawsze przy każdym magazynku jak go wyjmiesz to te kilka kulek ci wyleci ponieważ są już one poza magazynkiem to znaczy są już w tym przewodzie który doprowadza kulki do komory hop-up. Można zrobić przeróbkę żeby kulki nie wypadały ale to już jak się ktoś zna. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 2. To normalne Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 bywały magi do emek z długim popychaczem - podawały one niemal wszystkie kulki, przy wyjęciu maga wypadała bodajże jedna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts