Piotr21 Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Witam jestem nowym użytkownikiem forum i mam pytanie dotyczące magazynków do repliki Kac pdw firmy boyi. Na internecie widziałem replikę tą z magazynkami z m4 i chciałbym się dowiedzieć czy magazynki pasują od razu czy trzeba coś wymieniać w replicę. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Link to post Share on other sites
mikunda Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Magazynki pasują bez przeróbek, zwykłe eMkowe magazynki podejdą. Link to post Share on other sites
Nath Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Do repliki podchodzą spokojnie stanagi boyca i inne w tym systemie. Link to post Share on other sites
Kazana Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Polimerowe też dobrze się mieszczą. Link to post Share on other sites
Piotr21 Posted January 28, 2013 Author Report Share Posted January 28, 2013 Dziękuje za podpowiedź bo nie byłem pewien i nie chciałem kupować w ciemno. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts