Muskojat Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 (edited) Witam! Podczas rozgrywki sprężyna w mojej replice zaczęła odbijać - nie mogłem naciagnać sprężyny w swojej replice. Po rozkręceniu jej okazalo się iż pewna z części, która była przy mechaniżmie spustowym została uszkodzona - odłamały się dwa małę ząbki będące po bokach, najprawdopodobniej opierał się na nich naciagnięty tłok.Ta część wygląda tak: Przed uszkodzeniem (owy "ząbek" był z obu stron!): Po uszkodzeniu Prosiłbym o doradzenie, jak naprawić ten problem, czy w ogóle jest możliwość dostania gdzieś samej tej części, czy trzeba tą co mam naprawić? I najważniejsze - jak owa częś się nazywa i jakie zadanei w mechaniźmie repliki spełnia. Z góry dzięki za pomoc! Edited January 29, 2013 by Muskojat Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Pozostaje Ci pisać do serwisów sklepowych ( zwłaszcza tych co sprzedają lub miały w ofercie ta replikę) załączając zdjęcia czy posiadają taką część. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Albo znajdziesz kogoś komu strzeliło co innego w replice i sprzeda ci tą część , albo pozostaje wykonanie ręczne :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts