STACHUUU Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Witam, jako że jestem nowy w tematach ASG to szukałem gogli i natrafiłem na takie o : http://www.bestmilitary.pl/gogle-ess-profile-nvg-foliage-green-acuucp-szyby-p-210.html i takie pytanie czy opłaca się je kupić ?? bo piszą że nie mają żadnych uszkodzeń praktycznie ;) z góry dzięki za odp. Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Możesz brać, jeśli nie mają większych uszkodzeń. Link to post Share on other sites
OFF Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Sklep jest bardzo ok, sprzedawca również. Na forum znajdziesz opinie o nim. Zadzwoń i poproś o zdjęcia jakieś. Polecałbym jednak kupno nowych gogli. Link to post Share on other sites
STACHUUU Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 oj na nowe to ja zbyt kasy niemam :) bo widziałem że one po 350 zł a tu pisze że stan bardzo dobry :D to chyba nie będą aż tak zjecahne ? :P Link to post Share on other sites
OFF Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Raczej nie, ale o zdjęcia poproś lepiej żebyś później nie zrobił wielkich oczu :icon_razz: Link to post Share on other sites
STACHUUU Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 :icon_wink: zawsze jak przyjedzie kurier można odmówić jakby były pocharatane ostro :icon_biggrin: ok :icon_wink: kupiłem ;D zobaczymy co to mi przyślą :icon_wink: Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Raczej nie, ale o zdjęcia poproś lepiej żebyś później nie zrobił wielkich oczu :icon_razz: Jak będą lipne i oberwie w nie z mocniejszej repliki na manewrach to już wielkich oczu nie zrobi ;) Link to post Share on other sites
PitBear Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Niektórzy kupują używane, nawet bardzo porysowane i dla pewności kupują nową oryginalną szybkę za ok. 80 zł. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Za 60zł mogłeś mieć nowe Bolle Defender. Ich minus jest taki, że bez żadnego hełmu wygląda sie w nich komicznie. Link to post Share on other sites
Guest Serious93 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Ja kupiłem z tej strony nówki i byłyby fajne gdyby nie parowały :/ .... Zachowaj trochę kultury, nie jesteś na podwórku z kolegami. Link to post Share on other sites
Roxah Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Tak co do Bolli Defenderów: jak taki wygląd Ci nie przeszkadza, BIERZ ŚMIAŁO! :D Link to post Share on other sites
OFF Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Tak co do Bolli Defenderów: jak taki wygląd Ci nie przeszkadza, BIERZ ŚMIAŁO! :icon_biggrin: Dobra, ale on już zamówił gogle :P Dlatego zamykam. Jak autor będzie chciał coś dodać to PW i otworzę. Link to post Share on other sites
Recommended Posts