kamil97123 Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 może ktoś używa i miał podobny problem jak ja. otóż codzi o przycisk od składania kolby i o samą kolbę . kolba jest ruchoma i to spowodował to pęknięcie plastiku od przycisku. pęknięcia są dwa i kiedy się przymierzam to one się powiększają bo kolba opada na dół. niewiecie jak to naprawić ? proszę o pomoc i z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Czytasz mi w myślach bo nie wiem jak to naprawić.... Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 To się kruszy od samego patrzenia... wymieńcie to coś nazywane repliką na kałaszka serii RK. Quote Link to post Share on other sites
Daabek Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 popieram kolegę wyżej...cm028 to ogolnie replika która nie jest zbyt wytrzymała, zieloni kupują bo tanie i fps 380-400 ale plastik lichy jest i występują częste usterki a jeszcze trafiają sie repliki osłabione fabrycznie Pozdr Daabek Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Wypraszam sobie! Cm028 jest zacna! Tylko te składane kolby. .. te składane plastikowe kolby... boli od patrzenia. A reszta jest ideolo. Jest tak często poleca że wątpię aby byla taka zła Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) KaXardas... chwyć w swoje łapki jakiekolwiek RK z boya to pogadamy. Po Twojej wypowiedzi śmiem sądzić, że nie miałeś porównania. Mojemu koledze kolba w CM 0.28S pękła od samego leżenie w piwnicy zimą. ... No i ten plastik fantastik... Edited February 4, 2013 by Mortis Quote Link to post Share on other sites
Cznadel Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Nie no, cm028 dla zielonego nie jest zła,ale nie na dłużej niż max rok. Szczególnie wersja "s" gdzie kolba wyrabia się tak że rozłożona lata jak epileptyk. Co do pęknięć - z tym raczej nic nie zrobisz ,próbuj żywicą ale to raczej nic nie da. Osobiście uważam że reanimacja jest bez sensu. Uzbieraj za to z 7 stówek i kup solidną replikę na lata choćby cm 040 lub któregoś z RK (bo to chyba jedyna seria jaka boyiowi wyszła dobrze). Takie jest moje zdanie ;) Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) Przepraszam za ot, ale cyma już nie robi składanych kolb ze znalu, tylko z plastiku? Chyba, że podmienili mi w serwisie na znal, no ale to było w `09 roku, tyle się pozmieniało. A co do tematu, to ten przycisk jest tyle warty co zła teściowa(która jest dobra?), najlepiej wywal całą kolbę, skróć przód, zmniejsz fps-y, mimo, że same też potrafią polecieć i będziesz miał dobry "rozpylacz" do budynków, albo przełóż od oryginału, a to chyba się nie opłaci bo za cenę tej kolby możesz kupić nowego 028. Jest jeszcze trzeci wariant, usztywnienia kolby, ale wtedy koniec wygód i nie będzie się jej składało i rozkładało. Edited February 5, 2013 by szymongwiazda Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts