butelka Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Tak jak w temacie. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś podał mi źródło najlepiej w Poznaniu, czy w pobliżu w Wielkopolsce, ew. w Warszawie. Niestety sam nie mogłem znaleźć, dzwoniłem po sklepach i nikt nie sprowadza, a nie kupię butów na allegro zanim ich nie przymierzę. Chodzi o rozmiar 8,5, lub 9. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 (edited) http://www.butywojskowe.pl/ Nie pytaj,jak to jest ustawione, ale AFAIK to jest oficjalny polski dystrybutor Lowa. Moje Supercamp'y ściągał (moment to trwało) Matka Amunicja jedna wie skąd, bo w ofercie ich nie miał... ale ściągnął, i od dwóch i pół roku noszę je na okrągło. Jak nie ma, to sprowadzi. Zresztą szef tego biznesu jest przesympatycznym, bardzo pomocnym gościem, z czystym sercem mogę go polecić. Tak, kupowałem przez internet. Podałem długość wkładki w milimetrach, gość to przeliczył (nie pytaj jak, ma rozmiarówkę opanowaną jaka by ona nie była) i przyszły dobre. Jeszcze dopytywał, czy rozmiar OK, bo jak nie, to wymieni. Edited February 1, 2013 by Errhile Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 W Wa-wie taktyczną linię Lowa sprzedaje Azymut. Co do butywojskowe.pl to jest dystrybutorem taktycznej Lowy. Cywilną prowadzi inna firma. Quote Link to post Share on other sites
heinrich_pl Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 gdzieś na armyworld.pl widziałem, ale z tego co pamiętam to ma duże kopyto były, ( bw 295 chyba) Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted February 8, 2013 Author Report Share Posted February 8, 2013 Dzięki bardzo. Pisałem do armyworld i azymut, ale nie mogli mi ściągnąć, a na butywojskowe nie ukrywam trochę drogo. Ostatecznie postanowiłem codziennie przeglądać ebay i allegro i znalazłem nówki za 400zł. Leżą właśnie przede mną. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts