Dziamdzia Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Niechętnie jednak tworze post w dziale nowości (złe wspomnienia z banem) na temat zupełnie nowej repliki Uar firmy APS . Użyłem szukajki i nawet szukałem na piechote ale nie znalazłem tematu o nim . Informacje o nim możecie znaleś tu http://wmasg.pl/pl/news/show/397641 . Ma ktoś jakieś informacje na temat tej repliki , ponieważ jest bardzo interesującą "repliką" dla świeżych graczy ? Edited February 4, 2013 by Didi Polecam najpierw zajrzenie do słownika. Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Witam, też bardzo owy UAR mnie interesuje. Wysłałem zapytanie do Gunfire, taiwangun i zbrojowni odnośnie planów wprowadzenia repliki do oferty. Krakman póki co nie planuje. GFC poleca śledzenie newsów na facebooku, a zbrojownia na razie milczy. Link to post Share on other sites
Nath Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Przy dobrych wiatrach będę miał w rękach w przyszłym tygodniu, zrobię jakieś sweet focie, zobaczę co i jak :P. Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Będzie na zbrojowni, ale nie podają konkretnych terminów. Link to post Share on other sites
Dziamdzia Posted February 7, 2013 Author Report Share Posted February 7, 2013 Magi m4 pasują , ale nie wszystkich producentów . Link to post Share on other sites
Dziamdzia Posted February 14, 2013 Author Report Share Posted February 14, 2013 Ktoś może opisać przeżycia dotyczące repliki ? Jest ktoś z was w posiadaniu tej repliki ? Link to post Share on other sites
Halama Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Już w polsce więc można przenieść temat. Niestety już wszystkie sprzedane. Jeżeli ktoś kupił niech coś napisze na temat repliki. Link to post Share on other sites
Didi Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Rozmowę możecie kontynuować w odpowiedznim wątku w dziale technicznym. Link to post Share on other sites
Recommended Posts