Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Cyma CM046 - potrzebne info

Recommended Posts

Hej,

wracam do ASG po bardzo długiej przerwie :) Trochę się sprzęt pozmieniał, powchodziły nowe firmy itd a potrzebuję jakiś sprzęcik.

Mam do kupienia Cyme cm046 za około 450 zł ale grzebałem po necie i spotykam sprzeczne informacje.

Jaki gearbox jest w końcu w tej replice? V2 czy V3? Co sklep czy forum to inny opis...

Jest na kulki 4,5 czy 6mm bo sprzedawca podaje 4,5 ale coś mi tu nie gra - chyba pomyłka w opisie.

Z tego co kopałem po forum i sklepach to sprzęt nie jest taki zły.

Zastanawiałem się na CM028 albo SRC M4 ale tu w miare rozsądna cena jest chyba jak za używkę.

Link do aukcji :

http://allegro.pl/show_item.php?item=3005529091

Dzięki z góry za wszelkie info :)

Pozdrówki

Ogulnie Kałachy mają gearbox v3, a co do opisu tej repliki cos mi nie pasuje. Pisze że replika ASG na kulki 4.5mm. Takiego kalibru kulki są do wiatrówek i są to kulki stalowe, na ASG przecież używa się tylko kulek 6 i 8mm.

OgUlnie, to mój ma v.2..inny znowu ma v.3, a mam jeszcze sprężynowego z plastikowym Gb.

Myślę, że warto napisać e-maila do tego Pana i zapytać jaką amunicją jest zasilana ta replika. Ile masz pieniędzy przeznaczonych na replikę? Czy posiadasz jakieś pozostałości z pierwszego podejścia do ASG typu ładowarka mikroprocesorowa, dobre okulary itd? No i jaki typ Cię interesuje?

OgUlnie, to mój ma v.2..inny znowu ma v.3,

Może masz jeszcze z gearboxem V.6 ?

Sam kaliber tego kałaszka to 6mm, po prostu koleś nie wie co sprzedaje (na 100%).

Zaś replik firmy SRC radziłbym omijać szerokim łukiem.

Edited by korobov