Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kulki snajperskie 0.36g lub 0.40g dostępne w PL

Recommended Posts

Witam. Na samym początku chciałbym zaznaczyć, że przeczytałem przyklejony temat o kulkach snajperskich i niestety nie znalazłem tam odpowiedzi na moje pytanie. Mianowicie nadal nie wiem jakie kulki kupić do karabinu snajperskiego. Z tego co wyczytałem, to każdy poleca legendarne Straighty, niestety już ich nie produkują. Mówią też, że Guardery to odpad Madbulli, a kilka postów niżej że Madbull odpad Guardera. Raz to lepsze, za pół roku już inne. A ostatnio, to podobno wszystko zachowuje się jak plastelina.... Z tego wszystkiego już sam nie wiem co kupić. Jakie kulasy ( tylko nie w kolorze czarnym i zielonym) ostatnio są polecane? I gdzie je można kupić w PL? Będą latały w promyku 6.03 mm przy 600-620 fps.

Pozdrawiam ;)

Tak jak przeczytałeś. MB są jako tako dobre, wiele osób dodatkowo je przesiewa. KA są podobno gorsze od MB, choć to w zasadzie to samo. WE zbierały w miarę dobre opinie.

Generalnie, najlepszym sposobem jest przetestowanie kilku producentów i dobranie najlepszych dla siebie. Jedno jest wiadome, poza WE, które nie są cudowne, nie ma dobrych kulek powyżej 0,4g. W tym wagomiarze najczęściej kupowane są właśnie MB.

Co do koloru- na to nie mamy wpływu, WE są chyba zielone, MB- pomarańczowe.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...