Kuziak1 Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 witam. Chciałbym się zapytać czy dobre są te ochraniacze http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/helmy-ochrona/ochraniacze-na-kolana-i-lokcie-olive-a-c-m.html ? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Słabiutkie, jak wszystko z ACM. Nadają się dla gospodyni domowej przy wiórkowaniu parkietu... Quote Link to post Share on other sites
Matison Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Nie spodziewaj się sensacji, ale jak masz zaprawkę do kombinowania to możesz nawet je jakoś przerobić jeżeli będą niewygodne. A co do firmy A.C.M. to ja nie narzekam a cały sprzęt taktyczny mam od nich (kamizelka, ładownice, kabura (1 rok), plecak) od 2 lat i dobrze się trzyma sprzęt :) Quote Link to post Share on other sites
RoLLy Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Nie polecam, po pierwszych 4 strzelankach całkowicie się rozpadły Quote Link to post Share on other sites
Sneakazz Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Również je miałem jako pierwsze ochraniacze...po paru pierwszych strzelankach wymieniłem na Alty SuperFlex. Nie mieszaj się w ACM'y dla własnego spokoju. Quote Link to post Share on other sites
Across321 Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Jeśli chodzi o nakolanniki ACM to się ich wystrzegać. Na drugiej strzelance sypnęło się 5 nitów, oraz drabinki trzymające rzepy. Chcąc oddać go do "naprawy" dowiedziałem się, że stanowczo przerosła by ona koszt samego zakupu nakolanników. Kupiłem używane ALTY i jest spokój. Pozdrawiam Kocur ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts