Scout_87 Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Witam, od około miesiąca posiadam tą replikę( colt KWC na co2 GBB full metal) pisze tam że HU jest regulowany lecz czy przekręcę na minimum czy maximum zębatkę to gumka się nie rusza i kulki po około 20 metrach gwałtownie opadają stosuje kulek 0,23 g a pistolet niby ma około 400fps( w zależności od wagi kulek) ale te nie są za ciężkie, ewidentnie brakuje w tym pistolecie podkręcenie HU Albo trafił mi si taki niewypał albo wam też bardzo po łuku strzela i spada po około 19 metrach w dół Czy może KWC tak nie dopracowało HU w tych co2 na BB i też macie takie przypadki? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Rozkręć, wyczyść, skręć starannie z powrotem. Od tego się zawsze zaczyna. Quote Link to post Share on other sites
Scout_87 Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 (edited) to na każdy problem nie pomaga:P to już robiłem pre razy ale tam dochodzi się do momentu że jest lufa wewnętrzna i zewnętrzna i jak się rozbiera jak tam bolec trzyma?albo może tak ma być jeśli ktoś ma takiego colta i mu szwankuje hu lub działa niech napisze prosze:D tutaj jest podobna komora, rozbierał już to ktoś? Edited February 28, 2013 by Scout_87 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 No... się wyciąga jedno z drugiego i rozkręca komorę. Skoro nie rozmontowałeś lufy zew od lufy wewnętrznej i komory to jak mogłeś ją rozkręcić i wyczyścić bo nie pojmuję? Quote Link to post Share on other sites
Scout_87 Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 nom właśnie doszedłem do momentu tego bolca i suwającej się lufy wewenętrznej w zewnętrznej i nie wiem jak jedną z drugiej się wyciąga:( Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts