Unreal38 Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Witajcie, dzisiaj chciałbym się pochwalić "hełmem" który zrobiłem :D Użyłem : -kasku rowerowego -Materiału wz.93 pantera z pleców koszulki która była na mnie za mała oto efekt : Co o tym sądzicie? :) Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Gwoli wyjaśnienia, bo być może nie jesteś tego świadomy - ty nie zrobiłeś hełmu, ty dopasowałeś materiał w kamuflażu na kask rowerowy.. Link to post Share on other sites
Unreal38 Posted February 27, 2013 Author Report Share Posted February 27, 2013 Gwoli wyjaśnienia, bo być może nie jesteś tego świadomy - ty nie zrobiłeś hełmu, ty dopasowałeś materiał w kamuflażu na kask rowerowy.. Dziękuję za poprawkę, a co o nim sądzisz? Link to post Share on other sites
Piotro Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Nie no, świetny kask rowerowy w pokrowcu z koszulki w wz... Pozazdrościć. P.S. Yahalom troche chyba się przyczepiasz, naprawdę xD Jak niżej - nic bym nie powiedział, gdyby to faktycznie był czerep zrobiony samemu na podstawie kopyta, jakiegoś materiału i inwencji twórczej autora. Ale nie zaklinajmy rzeczywistości - to nie jest hełm domowej roboty, to jest kask rowerowy w t-shircie... Y. Link to post Share on other sites
Unreal38 Posted February 27, 2013 Author Report Share Posted February 27, 2013 Nie no, świetny kask rowerowy w pokrowcu z koszulki w wz... Pozazdrościć. P.S. Yahalom troche chyba się przyczepiasz, naprawdę xD Według mnie wygląda dobrze, a to taka moja pierwsza robótka :P Przynajmniej nie wydałem 50-100 zł na hełm i 15 zł na pokrowiec Link to post Share on other sites
memonic1 Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 (edited) Co nie zmienia faktu że i tak jest to kask do "rowera", rozumiał bym jak byś Kolego wykonał samodzielnie czerep z np. z maty szklanej i żywicy epoksydowej, dołożył fasunek, paski. A tak jesteś tylko miszczem, "któren" to założył kawałek koszulki na kask do jazdy rowerowej. I jak byś tego cudu nie nazywał będzie on dalej tylko kaskiem rowerowym z kawałkiem koszulki w wz.93. :hahaha: Kolego więcej inwencji twórczej, a nikt Ci złego słowa nie powie. Edited February 27, 2013 by memonic1 Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Gratuluje... odwagi :) Link to post Share on other sites
Sylver Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 +10 do taktyczności na rowerze:) Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 +10 do taktyczności na rowerze:) Niczym ArmA i oddziały na rowerach :) Link to post Share on other sites
Piotro Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Yahalom- Miałem nadzieję ze zrozumiesz ironię :icon_biggrin: Piąta rano nie jest dobrą porą na wyszukiwanie ironii ;) Y. Link to post Share on other sites
Recommended Posts