BRIAN516 Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Witam, jestem nowy na forum więc od razu przepraszam za wszelkie błędy jakich dokonałem (nie jestem pewny czy to odpowiedni dział). Potrzebuje waszej pomocy w wyborze repliki. Będzie to moja pierwsza zabawka do asg i szczerze mówiąc nie wiem którą wybrać. Co o nich sądzicie? Jeśli mam być szczery to sig bardziej podoba mi sie jeśli chodzi o wygląd, ale naczytałem się że ma problemy z selektorem ognia i magazynkami, za to G36 jest uznawany za dość dobrą replikę. Mam upatrzone G36 i sig'a w podobnych cenach. Pytanie tylko która bardziej się opłaca. Liczę na szybką pomoc gdyż G36 mam oglądać w niedziele i do tego czasu chciałbym znać wasze zdanie. Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 G36. Nie ma bólu że plastik, bo oryginał też plastik. Quote Link to post Share on other sites
BRIAN516 Posted March 2, 2013 Author Report Share Posted March 2, 2013 Macie jeszcze jakieś argumenty? Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Dostepnosc czesci. Giete mozna sobie praktycznie od zera z czesci zlozyc. Quote Link to post Share on other sites
BRIAN516 Posted March 2, 2013 Author Report Share Posted March 2, 2013 A jak jest z wykonaniem i awaryjnoscia? Quote Link to post Share on other sites
Voytas Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Wykonanie jak to chinol, szaleństwa nie ma. Jak trafisz na dobrze poskładany egzemplarz i nie będziesz go zajeżdżał to posłuży długi czas. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts