wiktorszk Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Co sądzicie o tej replice ? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Chodzi o ten? Czy ten? W każdym razie. Ten drugi nie ma opisu ciężko coś powiedzieć. Jeśli chodzi o ten pierwszy to jest to na pewno sprężyniak. Sprężynowy pistolet nie nada się do walki airsoftowej (moim zdaniem). Nie wygodne to to. Po każdym strzale trzeba przeładować zasłaniając sobie celowniki. Lipa. Napiszę tylko, że replik nie miałem więc wydaje opinie na podstawie opisu i moich innych doświadczeń. Dodatkowo zdaje mi się, że Crosman sprzedaje repliki wątpliwej jakości ale mogę się mylić. Oni to chyba w wiatrówkach się specjalizują. Quote Link to post Share on other sites
wiktorszk Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 OK .Dzięki replikę tę już kupiłem i naprawde nie żałuję . Byłem juz dzisiaj sie strzelać i zasięg kulki jest naprawde zadowalający . Największy plusem tej repliki to 80 nabojowy mag . Minusy to to że cały jest plastikowy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts