SnowMat Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Witam, w poszukiwaniu kamizelki natknąłem się na tą : http://allegro.pl/flc-acu-vest-fighting-load-carrier-molle-ii-i3082573813.html Na zdjęciach kolor nad maskowaniem wraz z pasami molle wygląda bardzo w porządku (taki oliwkowy nawet), zastanawiam się czy będzie pasować do umundurowania flecktarn i czy ten kolor to bardziej zielony czy też szarawy i zdjęcie tylko tak wyszło. Maskowanie UCP było by albo przemalowane albo po prostu zakryte przez ładownice. Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 W tym sezonie takie połączenie nie jest modne. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Chłopaki ze Straszydła farbowali UCP. Efekt może nie porażał, ale naprawdę było przyzwoicie - szarość kamuflażu nie biła w oczy i dawała względne poczucie maskowania. Niemniej jeśli jesteś sprzętowym onanistą - to nie cholery to nie współgra. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Po pierwsze primo, takie kamizelki zakłada się na balistykę, inaczej jest w ni cholerę niewygodne. Po drugie primo, sądzę że skoro chec montować ładownice w flecku na molle, i szukasz taniej kamizelki, to ładownice masz/będziesz miał też chińskie, więc nie wiem czy warto Ci szukać ;-) Quote Link to post Share on other sites
SnowMat Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Ładownice chińskie, ale nie narzekam, jeszcze się nie rozpadły , mam też ładownice bw które przyczepiam do molli :) Widziałem opinie paru ludzi na forum i nie jest według nich źle z ta niewygodnoscia, najbardziej ramiona chyba sa na to narażone, no ale nie o tym chciałem tu gadać, chodzi mi o jej kolor tak jak już napisałem, jaki on w końcu jest ? Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Szary. Niektórzy uważają, że wpada w szarooliwkowy. Dlatego też oporządzenie czy taśmy często stosuje w foliage green. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts