STACHUUU Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Witam chciałbys się dowiedzieć czy ten magazynek : http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_98_101_200_457&products_id=2291&name=G&G_-_Magazynek_Hi-Cap_-_AK_-_600_-_Metal#!prettyPhoto pasuje do Cymy 048, czy dobrze podaje kulki i tp ?? Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Hi-cap raczej dobrze podaje kulki:). Jeśli nie będzie się zapinał w gnieździe to będzie wymagał lekkiego podpiłowania. Tak z innej bajki, 120zł za hicapa? Widzę, że ludziom się powodzi:) Jak chcesz hicapa to kup podstawowego cymy. Za tą cenę będziesz miał z 3 sztuki. Quote Link to post Share on other sites
STACHUUU Posted March 10, 2013 Author Report Share Posted March 10, 2013 Właśnie mam cymki :D .... jeden upadek i się złamała górna część maga w gnieździe ;) więc wole coś metalowego i żeby troche posłużył ;) Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 To kup coś niechińskiego, chiński plastik proszkowy prędzej czy później pęknie. I nie rób z siebie głupa biorąc HI-CAPa za 120zł... Jeżeli nie interesuje Cię poprawność modeli magów względem AK-74, to polecam Ci mid-capy "Magpula" na Gunfire. Super siedzą, są półprzezroczyste, świetnie podają kulki, są z wzmocnionego plastiku. W rzeczywistości to Beta Project, ale to na markę "fagpul"jest popyt. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 (edited) Chodzi o te magi? Te magazynki nie pasują do AK, Poza tym magi betaproject to jeden z większych syfów jeśli chodzi o podawanie kulek. Przerobiłem to w galilu. 1 na 3 sztuki nie miał problemów. Edited March 10, 2013 by 0wn Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 To chyba żyjemy w dwóch różnych galaktykach, bo mam cztery sztuki tych magów, siedzą super i super podają. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 (edited) No ty chyba w swojej. Zdjęcie magazynka AK i niby to samo od masady AKM Te magi z gunfire nie pasują, nawet laik widzi, że okno podajnika jest w innym miejscu. Stachuuu Tu masz "metalowego" chińczyka. Edited March 10, 2013 by 0wn Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Ups, właśnie się przyjrzałem tym magom z Gunfire. Faktycznie, wlot kulek jest z przodu, nie z tyłu maga. Zwracam honor 0wn!! I dziękuje, bo miałem w planach kupno dwóch sztuk od GF. Tak czy inaczej, użytkuję cztery magi od BP, są miodne. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Możliwe, że masz z jakiegoś nowszego wypustu te BP. Ja miałem jedne z pierwszych i się dosłownie użerałem z nimi. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Kupiłem je na WGCu chyba w październiku. Możliwe, że później nieco. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts