Ahmeda Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Od jakiegoś czasu zbierałem sobie części pod moje mk12 mod 0,które chciałem zbudować totalnie customowo. Kupiłem konwersje od boyi, kolbe PRS i teraz przyszła pora na body. Chcę wydać nie więcej niż 450zł, a potrzebuje czegoś co będzie się prezentowało solidnie. Podobają mi się korpusy VLTOR MUR, ale nie znalazłem ich już nigdzie na stanie. Stąd pytanie, co mogli byście polecić? Póki co moim numerem jeden jest http://azteko.pl/madbull-korpus-do-m4-m16-noveskemadbull-korpus-do-m4-m16-noveske-p-3487.html Quote Link to post Share on other sites
Wojtasasg Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Madbull lipy nie robi, jeśli chodzi o jakość to się nie zawiedziesz. A ponadto dostajesz niezłą komorę hopsip. Pytanie tylko czy Ci wygląd i oznaczenia odpowiadają : ) Pozdr. Quote Link to post Share on other sites
Ahmeda Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 Hehe najbardziej to mi właśnie odpowiadał VLTOR MUR, bo był chyba najbardziej masywny i miał najfajniejsze oznaczenie. Teraz tak jak mówię, lower może szału nie robi, ale upper Noveske bardzo mi odpowiada stąd mój wybór póki co :D. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Możesz brać w ciemno. Madbullowskie korpusy są warte swojej ceny. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Mam Madbullowskiego Noveske :) po sprzedaniu komory HU dostajemy naprawdę genialny korpus za niewielką kasę. Jakość na wysokim poziomie, oznaczenia nie do końca jak w ostrej wersji ale i tak nie ma się o co czepiać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts