Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

witam ,

mam pytanie , otoz wydaje mi sie ze spalilem bezpiecznik tylko nie wiem jak go wymienic . Bo ladowalem batke przez 3h podlczylem go do karabina nacisnelem spust i byl tylko 1 pelny strzal a pozniej przy kazdym nacisnieciu spustu grzala sie bataka > I tu pytanie - jak wymienic bezpiecznik , gdzie i co odkrecic i czy chodzi o takie bezpiecznik 15 : http://www.dak.com.pl/Bezpiecznik.htm .

Pozdrawiam .

Wygląda na to ze w twojej Giecie bezpiecznika już nie ma. Czy to G36 od JG? To okablowanie wygląda na nieoryginalne. Poza tym jeśli spalił się bezpiecznik to nic nie powinno się dziać tzn: batka nie powinna się grzać. To raczej problem gdzie indziej.

Edited by chomik_pl

W G36 bezpiecznik jest na przewodzie przy imitacji bloku gazowego. W środku nie ma bezpiecznika. Zresztą na logikę, skoro bateria się grzeje to obwód jest zamknięty. Więc nawet jeśli byłby gdzieś bezpiecznik to byłby sprawny. Ja obstawiam tłok zacięty w tylnej pozycji.

bo patrzylem ze gdy sciagam pin i odsuwam oslone gdzie podpinam batke zadnego tam bezpieczika nie ma . Kolga mi proponowal ze moglo cos sie zaciac w srodku giety , poniewaz batka byla za slabo naladowana i nie wykonala pelnego cyklu i sie zaciela . Jest taka opcja ?

• 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...