ebenzo Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Witam mam pytanko tak jak w temacie macie może jakiś sposób na ściągnięcie tej taśmy która kryje krawędzie w MICH'u. Chcialbym przyciąć mojego micha 2000 do wersji 2001/2002 ale mam problem z ściągnięciem tego plastiku, może wiecie jak to ściągnąc albo gdzie można taką taśiemkę dostać? I jeszcze jedno, można gdzieś złapac jakieś wzorniki żeby odmalowac idealny kształt do 2001/2002. Jesli już było poruszane to bardzo przepraszam ale nie wiem nawet jak to nazwac i prosze o pomoc. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Profil gumowy w kształcie "U"? Mówisz o oryginalnym hełmie, czy chińskiej kopii? Quote Link to post Share on other sites
ebenzo Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 (edited) Mam chińczyka więc raczej chodzi mi o kopie. Edited March 14, 2013 by ebenzo Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Płaski śrubokręt/nożyk i jazda. Najprawdopodobniej 'fabryczna' guma popęka w trakcie demontażu. Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Nie korzystniej będzie sprzedać i kupić odpowiednią wersję? Quote Link to post Share on other sites
ebenzo Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 Właśnie próbuje sprzedac ale jakoś nie idzie to po mojej myśli, A co do pękania to bardziej sie rwie niż pęka i ciężko bedzie cokolwiek zrobić jutro spróbuje jeszcze to lekko nagrzać i ściągnąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts