warat Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Witam. Ponieważ w/w maska "trochę" odróżnia się od munduru (czytaj:jest czarna) i jest upierdliwa w noszeniu,postanowiłem ją przerobić,w związku z tym mam dwa pytania: 1.Ktoś próbował ją przemalować? Myślę, że o ile siatka spokojnie złapie farbę,to części materiałowe już nie muszą.Myślałem,czy by nie kupić koszuli w niemieckim kamuflażu,wyciąć odpowiednie paski i nakleić na boki. Jak myślicie,czy taki patent się sprawdzi? 2.Z powodu małej głowy muszę bardzo mocno zaciskać pasek,przez co strasznie mnie ta maska obciera,a i tak nie mam gwarancji,że nie zsunie się po włosach. Czy ktoś próbował dorabiać dodatkowy pasek,aby zwiększyć stabilność? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Wystarczy, że przemalujesz samą siatkę - od razu staje się mniej "widoczna" Materiału nie przemalujesz ;) Quote Link to post Share on other sites
PiterMaster1 Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Materiał to co najwyżej troszkę zabarwisz :P A jeśli cie obciera to spróbuj może w te miejsca podkleić jakąś gąbeczkę. Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Możesz to maskę profilować - wystarczą kombinerki. Pracując nimi postaraj się nie uszkodzić powłoki na drucie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts