Arin11 Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Witajcie, Ostatnio chciałem sprawdzić szczelność zaworu dolnego w moim magazynku (green gaz). Zakleiłem zawór taśmą izolacyjną (jest on w otworze więc jakby zrobiłem balonik z zaworem w środku) Rano taśma była minimalnie nadmuchana. (czyli trochę gazu uleciało). Ps. Dodam że magazynek jest nowy, a przed testem nasmarowałem uszczelkę zaworu oraz go dokręciłem Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Nie wydaje mi się, w moim magazynku (HK.45) nie ma wycieków z dolnego zaworu. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Jeśli masz taki wyciek jak napisałeś to... To nie, nie przejmuj się. Generalnie nie musisz przejmowac się niczym czego nie daje się wykryć na słuch. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts