SgtWisnia Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Witam . Mam pytanie które padło juz duzo razy ( ale to posty z 2010 ) a mianowicie o kolimator ET . W temacie bardziej chodzi o to która firma i model ( obecne na rynku ! ) są najbardziej godne polecenia . Chodzi o solidne wykonanie , i dobre podświetlenie . Chcę wydać na taki kolomator do 250 zł . Moze sami macie i polecacie jakieś ? Z góry dzięki PS. Jak wiem ze jest duzo tematów ale nie na chwile obecną ( czyli większości nie ma juz w sklepach ) Link to post Share on other sites
Peszu Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Z tego co wiem takie kolimatory solidnie wykonane i polecane sprzedaje użytkownik o nazwie tomekpl. Poszukaj w komisie. Chodzą po 180 zł. Link to post Share on other sites
PiterMaster1 Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Jeśli interesują cię te jedne z najlepszych replik ET to G&P lub Hurricane ale one raczej nie mieszczą się w twoim budżecie :icon_razz2: Z Chińskich replik to albo tak jak up , czyli od TomkaPL albo Element( którego mogę polecić. O kolimatorach firm King Arms albo Strike Systems wiem niewiele ale też powinny być ok, i możliwe że w jakimś sklepie znajdziesz za 250 zł. Link to post Share on other sites
SgtWisnia Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 A ET od Gfc ? Link to post Share on other sites
blazy Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 Ja używam tego: http://azteko.pl/celownik-kolimatorowy-typ-holo-552-desert-p-4845.html i mogę spokojnie go polecić. Link to post Share on other sites
Remington Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 http://deltashop.pl/pl/kolimatory/279-kolimator-eotech-552.html Ten jest też ok, jeśli chodzi o wykonanie. Od tych z komisu różni się brakiem naklejek. Mam polecam. Ps. Taki temat już istnieje. Link to post Share on other sites
hagark Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Bierz od TomekPL, mam i jestem bardzo zadowolony Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Ja mam Strike Systems i prócz lekkiego przyciemnienia sobie go chwalę. :) Link to post Share on other sites
sarnuch Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Ja mam Strike Systems i prócz lekkiego przyciemnienia sobie go chwalę. :icon_smile: w EOTechu 551 od Strike Systems miałem brzydkiego podwójnego ducha na podświetleniu czerwonym, przy zielonym problem nie występował. Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 To chyba dobrze trafiłem, bo po roku użytkowania ducha nie zauważyłem. Link to post Share on other sites
Axel Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Zamykam. Odpowiedzi padły , a poza tym jest za dużo tematów o mieleniu tego samego. Link to post Share on other sites
Recommended Posts