Pablo W-ch Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Hejka. Czy któryś z forumowiczów posiada tą replikę lub podobną i jakie są wasze opinie na temat tej klamki. http://shop.ehobbyasia.com/kj-works-m93r-gbb-pistol.html Wie ktoś może czy jakaś firma produkuje tą Berette w wersji Fullmetal w standardzie Marui ? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Może to być rebrand bądź też błąd opisu bo replika na kilometr trąca mi produktem STTI. Jest to replika w "starym" systemie KSC i KWA czyli przed systemem 7. Nie spotkałem gazowej beretty 93 w systemie Marui i chyba takiej po prostu nima. Quote Link to post Share on other sites
Pablo W-ch Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 Acha ... dzięki za info... dla pokoleń to co się sam dokopałem: Replikę znalazłem tylko z firmy KSC/KWA jest wersja w starym i nowym systemie gazowym w wersjach z full metal i ABS. Inną firma która produkuje ją jest Tokyo Marui ale niestety tylko wersja AEG. Podobno KJ Woks zrobiło ją ale na ich stronie nie ma żadnych informacji. Jeżeli ktoś ma jakieś inne info prosił bym o podzielenie się. Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Wydaje mi się ze to błąd na stronie ehobbyasia. Jeśli masz wątpliwości wyślij do nich zapytanie, ale ja obstawiam iż nie jest to produkt KJW. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts