Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ciekawa Zagadka Mk12

Recommended Posts

Witam

Mam dość dziwny problem a mianowicie po długiej strzelance padła mi batka to nic dziwnego, więc w domu ją podładowałem podpiołem do karabinu i nacisnołem spust i brak jakiej kolwieg reakcji, wyciągnołem silnik i podpiołem kabelki żeby zobaczy czy on wogóle kręci ale też nic. Ten sam silnik podłączyłem do innego karabinu i innej batki i tam śmigał. Myślałem że poszły mi kable albo kostka stykowa więc je wymieniłem na te http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=8457

Kable zamontowałem, batke naładowałem ale dalej nic. Dodam że bateria to Sanyo 9.6v 2400Mah ładowana ładowarką http://azteko.pl/ladowarka-do-baterii-automatyczna-bch003-mw2168gs-p-365.html

Niemam jak sprawdzić batki na innym karabinie ponieważ tylko ja w teamie posiadam wtyczki deans. Podczas ładowania batka i ładowarka jest ciepła ładowałem ją prądem o natężenie 240 mah jakieś 10godzin. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły lub sugestje bardzo proszę o pomoc

Sprawdź, czy metalowa kostka języka spustowego wchodzi pomiędzy blaszki z kostki stykowej kabli. Musi dotykać jednej i drugiej blaszki.

Ps. Zainstaluj sobie przeglądarkę, która podkreśla błędy, jeżeli poprawna polszczyzna sprawia Ci problemy, to właśnie polecam to zrobić. Lepiej się wtedy posty czyta, wyglądają przejrzyściej i można się łatwiej dogadać ;).

Edited by Vaco