Gugiman Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Witam mam do wyboru m4a1 od deep fire http://redwolfairsof...lver_Series.htm i m4a1 colt od King Arms http://jaro26.webd.p...p?products_id=5 Jak sądzicie która lepsza? Osobiście bardziej mi się podoba ta od deep fire która ma lepsze części i na dłużej starczy. I jaką baterie i ładowarkę dobrać do tych replik? Albo może jesteście w stanie podać inne m4 tak abym się zamknął w 1000zł z baterią i ładowarką. Quote Link to post Share on other sites
Peszu Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Dołóż i kup G&p m4 albo m16 :D Quote Link to post Share on other sites
Gugiman Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 Nie mogę dołożyć. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 To bierz evolution airsoft z bbmaxa ;p Quote Link to post Share on other sites
Gugiman Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 (edited) To dodam że tylko z http://redwolfairsoft.com i http://www.wgcshop.com/ Proszę wypowiedzcie się o tamtych 2 modelach co podałem w 1 poście Edited March 24, 2013 by Gugiman Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 (edited) No co.King Arms,jak King Arms. Piękny na zewnątrz,w środku ok(bez tuningu ok,jak zamierzasz tuning robić,to troszkę części wymienić musisz. Sam takiego obecnie mam,i jestem całkiem zadowolony ze stockowych osiągów. Deep fire nie widziałem na oczy,ale z tego co czytałem ich szkielet ma problemy z kompatybilnością części innych producentów.Ze zdjęć wykonaniem body nie grzeszy. Miałem porównanie z wieloma replikami i wg mnie KA stoi na równi z G&P(no dobra g&p ma trochę lepsze bebechy) Jak chcesz wytrzymałości,to kup KWA z serii CQR. Z baterii polecam lipole.Tanie,bo ok 50 zł.Do niej potrzebujesz dedykowaną ładowarkę(koszt od 40zł-do ok 150zł) Okulary polecam Uvex i-vo. Edited March 24, 2013 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
Gugiman Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 (edited) Zastanawiałem się nad tym CQR ale plastik. A jaką masz baterie do tej emki i jaka ładowarka? Mam gogle ESS NVG Edited March 24, 2013 by Gugiman Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 to kup cqra i kup ode mnie metalowy lower receiver do niej i miej i sie ciesz :) Quote Link to post Share on other sites
Gugiman Posted March 25, 2013 Author Report Share Posted March 25, 2013 CQR nie wchodzi w grę! Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Bo? Quote Link to post Share on other sites
Gugiman Posted March 25, 2013 Author Report Share Posted March 25, 2013 Za drogo wyjdzie ja się chcę w 1000zł zmieścić Quote Link to post Share on other sites
luk94 Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Jeśli Ci to pomoże to od kilku miesięcy mam KA i póki co jestem zadowolony, wygląd i spasowanie bajka, bite oznaczenia więc nie zejdą z lakierem. Mam wrażenie , że kultura pracy GB jest nieco głośniejsza niż w innych replikach , lub tylko może mój egzemplarz tak ma. Według mnie elegancko strzela, co prawda nie mierzyłem odległości i nie robiłem jakiś testów na celność ale po kilku miesiącach użytkowania stwierdzam ,że pod tymi względami jest godna polecenia. Co do awaryjności to nie mogę się wypowiedzieć bo na razie zbyt krótko ją mam. Quote Link to post Share on other sites
Gugiman Posted March 25, 2013 Author Report Share Posted March 25, 2013 2:0 do KA ok jedynym minusem jest to że KA ma zwykłą kolbę ale to się z czasem dokupi. Proszę o dalsze wypowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Gugiman Posted April 2, 2013 Author Report Share Posted April 2, 2013 Jestem już prawie pewien że kupię KA tylko co w nim trzeba wymienić? I co się najszybciej psuje? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts